İstanbul'da genç kızı tecavüz eden sapığın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da genç kızı tecavüz eden sapığın ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Şişli'de gece saatlerinde 22 yaşındaki genç kızı takip edip, belini kırdıktan sonra tecavüz eden Moğolistan uyruklu zanlının ifadesi ortaya çıktı.

Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde, yolda yürüyen genç kızı aynı gece birlikte olmak için para verdiği ve yanından kaçan travestiye benzettiğini söylediği öğrenildi. Sözde , travestiye ödediği parayı geri almaya çalıştığını söyleyen şüphelinin ifadesini ise kamera görüntüleri çürüttü. Görüntülerde şüphelinin genç kızı uzun süre takip ettiği ve saldırmak için ıssız bir yer kolladığı tespit edildi.

Şişli’de öğrenci değişim programı ile Türkiye’ye gelen 22 yaşındaki Üniversiteöğrencisine tecavüz eden, cep telefonunu gasp eden ve 4 metrelik yükseklikten aşağı atarak yaralanmasına neden olan Tuvshınbayar E.’nin poliste verdiği ifadesi ortaya çıktı. 

Polisin takibi sonucu eşkali belirlenen ve evinin yakınlarındaki sokakta yakalanan Tuvshinbayar E.’nin ifadesinde geçtiğimiz Temmuz ayında turist olarak İstanbul’a geldiği ve Osmanbey’de bir atölyede son ütücü olarak çalıştığını söylediğini belirlendi.

"TRAVESTİ BENİ DOLANDIRDI"

İfadesinde olay gecesini anlatan Tuvshinbayar E. "O gece Osmanbey’de dolaşırken bir travestiyle karşılaştım. Birlikte olmak için ona 200 lira verdim. Ancak bana 200 yetmez, 100 lira daha bu gel. Ben buralardayım beni bulursun, diyerek yanımdan ayrıldım. Parayı bulup oraya geldim. Ancak bir türlü anlaştığım travestiyi bulamadım." dedi.

ONU BENİ DOLANDIRAN TRAVESTİ SANDIM

Şüpheli ifadesinde "Sokaklarda dolaşırken yolda yürüyen birini fark ettim. Onu beni dolandıran travesti sandım. Onun yanına yaklaşıp verdiğim parayı geri almaya çalışacaktım. Ancak mücadele sırasında onun travesti olmadığını anladım. Kendimi tutamadım. Ona tecavüz ettim. Daha sonra cep telefonunu alarak oradan kaçtım. dedi.

Cep telefonumu evinin yakınındaki bir apartmana girerek yüksekte bulunan doğalgazsaatinin üzerine bıraktım." dedi. Şüphelinin söylediği yerde aramada mağdur A.Ç.’ye ait cep telefonunu bulunmuştu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İFADEYİ ÇÜRÜTTÜ

Şüphelinin verdiği bu ifade ise olayın güvenlik kamera kayıtları çürüttü. Şüphelinin ıssız sokaklarda yalnız başına yürüyen mağdur A.Ç.’yi yaklaşık 15 dakika boyunca hiç seslenmeden gizlice takip ettiği ve ıssız bir yere gelmesini beklediği tespit edildi. Şüphelinin hiç seslenmeden arkadan hızla yaklaşarak genç kızı yere yatırdığı, ardından 4 metrelik yükseklikten aşağı attığı öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN