İstanbul'da kar yağışı başladı!

İstanbul'da kar yağışı başladı!

İstanbul'da kar yağışı başladı. Sıcaklığın düşmesiyle birlikte kentin batı bölümlerinde kar yağışı başladı. Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde kar yağışı etkili oluyor. Beylikdüzü'nde kar lapa lapa yağdı.

Sürücüler zor anlar yaşarken üst geçitler bir anda beyaza büründü. Çatalca'da da benzer manzara var. Yol kenarları ve araçların üstü kısa sürede kar tuttu.

Kar yağışının diğer ilçelere de geçiş yapması bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kıyılarda yağmur ve sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ordu ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da (Elazığ ve Malatya hariç) yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

18-12/12/istanbul-kar-yagisi-13.jpg

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede (2 ila 8 derece) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

18-12/12/istanbul-kar-yagisi-20.jpg

18-12/12/e6cea44f-0f9f-42de-aef3-9d6ec46bcdef.jpg

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Marmara ile Kuzey Ege’de batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve kar yağışlı 3

İstanbul: Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 8

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 10

Bursa: Çok bulutlu, karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 5

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar yer yer yağmur ve sağanak yağışlı 16

Samsun: Çok bulutlu ve yağmurlu 10

Trabzon: Çok bulutlu ve kuvvetli yağmurlu 12

Erzurum: Çok bulutlu ve kar yağışlı (Yağışların; öğleden sonra yoğun kar şeklinde olması bekleniyor) 4

Diyarbakır: Çok bulutlu, kuvvetli yağmur ve sağanak yağışlı 11

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN