İstanbul’da metro seferlerinde arıza aksaması

İstanbul’da metro seferlerinde arıza aksaması

İstanbul'da metro seferleri teknik arıza nedeniyle duraksadı. Enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı - Vezneciler İstasyonları ulaşıma açılmadı.

Metro İstanbul’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Sayın yolcularımız, Enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı – Vezneciler İstasyonları saat 06:00 itibari ile İşletmeye açılamayacak olup; işletmemiz Şişhane – Yenikapı arasında İETT otobüsleri ile yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

18-06/18/metro-ist.jpg

ARIZA BİR SAAT SONRA GİDERİLDİ

Saat 07:00 sıralarında yapılan ikinci bir açıklamada ise “Sayın Yolcularımız; M2 hattında enerji arızası giderilmiş olup, seferlerimiz normal olarak yapılmaktadır. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hayırlı yolculuklar…” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN