İstanbul'da Narkotim ekipleri okul çevrelerinde önlem aldı

İstanbul'da Narkotim ekipleri okul çevrelerinde önlem aldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, eğitim ve öğretim döneminin ikinci yarısının başlaması dolayısıyla okul çevrelerinde denetim yaptı.

Çocuk Şube ile Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de destek verdiği çalışma kapsamında yaklaşık 500 polis, sabahın erken saatlerinde okul çevrelerinde önlem aldı.

Okul içleri ve çevrelerinde meydana gelebilecek olaylar, çocukların zararlı maddelerden korunması ve okullarda güvenli şekilde eğitimin sürdürülmesi amacıyla çalışma yapan ekipler, okul çevrelerindeki bazı iş yerlerini de uyardı.

POLİS İŞYERİ SAHİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Öğrencilere zararlı ürünler satılmaması konusunda iş yeri sahipleri ile görüşen polis, okul çevresindeki şüpheli kişilerin de kimliklerini kontrol etti. Okulla ilgisi olmayan kişiler de çevreden uzaklaştırıldı.

Denetimlerin eğitim-öğretim yılı boyunca devam edeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN