İstanbul'da terör operasyonu: 5 gözaltı

İstanbul'da terör operasyonu: 5 gözaltı

TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto ettikleri ve terör örgütü MLKP propagandası yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik İstanbul'da operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Ocak'ta Kadıköy'de trafiği izinsiz durdurarak pankart açıp, Zeytin Dalı Harekatı'nı protesto ettikleri ve terör örgütü MLKP propagandası yaptıkları ileri sürülen 8 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında, kentte eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, devletin birliği ve bütünlüğüne karşı halkı kin ve tahrike yönelttikleri öne sürülen zanlılardan 5'ini gözaltına aldı.

3 KİŞİ ARANIYOR

Adreslerde yapılan aramalarda, 2 pompalı tüfek ile çok sayıda mermi, dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete getirilen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü, diğer 3 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN