İstanbul'u sağanak vurdu! Rögarlar tıkandı ev ve iş yerlerini su bastı

İstanbul'u sağanak vurdu! Rögarlar tıkandı ev ve iş yerlerini su bastı

Sultangazi'de sağanak yağmurun etkisiyle tıkanan rögarların taşması sonucunda bodrum katlarda bulunan bazı ev ve işyerlerini kanalizasyon suyu bastı. Mahalle sakinleri ise yetkilileri defalarca aramalarına rağmen sorunlarının çözülmediğini söyledi.

Sultangazi İlçesi 50.Yıl Mahallesi 2200. Sokak'ta rögarların tıkanması sonucu, 4 evle bir tekstil atölyesini su bastı.

VATANDAŞLAR KENDİ İMKANALRIYLA TAHLİYE ETTİ

Evlerine su dolduğunu farkedenler gece saatlerinde  sokağa çıktı. Ardından kendi imkanlarıyla evlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Ellerine aldıkları kovalarla suları boşaltmaya çalışan apartman sakinleri yine imkanlarıyla ev ve iş yerlerini temizledi. Meydana gelen su baskını nedeniyle bir çok eşya kullanılamaz hale geldi.  Apartman sakinleri bir çok defa yetkilileri aradıklarını fakat gerekli ilginin gösterilmediğini söyleyerek duruma tepki gösterdi.  Daha sonra sokak üzerine gelen İSKİ ekipleri, tıkanmış rögarları açma çalışması başlattı.

İSTANBUL/DHA 







İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN