İşte mükemmel insan

İşte mükemmel insan

“Süper insan nasıl olurdu?” merakıyla yola çıkan fizyoterapist Greg Whyte’ın dizaynına göre mükemmel insanda Usain Bolt’un bacakları, ‘yaşayan hesap makinesi’ diye tanınan Scott Flansburg’ün beyni bulunuyor.

Süper insan modeli spor ve diğer disiplinlerde öne çıkan kişilerden alınan özelliklere göre tasarlandı. Olimpiyat eski sporcusu ve fizyoterapist Greg Whyte, alanında öncü kişilerin özelliklerini baz alarak bir süper insan modeli hazırladı.

Whyte’ın belirttiğine göre mükemmel insan, rekortmen koşucu Usain Bolt gibi bacaklara ve nüfusun yüzde 99’undan daha hızlı ivme kazanan kas liflerine sahip olmalı. Modelin boyun kısmı kafa darbesine boynuyla karşı koyabilen Lennox Lewis’ten, akciğerler ise 7 litrelik kapasitesiyle normal bir insanın üç katı kadar oksijen depolayabilen Steve Redgrave’den alındı.

Modelde 23 Olimpiyat Madalyası sahibi rekortmen yüzücü Michael Phelps’in kolları, 19 yaşında Rio Olimpiyatları’nda 4 altın madalya kazanan jimnastikçi Simone Biles’in ayakları da var. Süper insan sporcuların yanı sıra alanlarında önde gelen birçok kişiden özellikler taşıyor. Görünüşe göre süper insanın beyni, hesap makinesinden daha hızlı işlem yapabilen Scott Flansburg’ün beynine, sesi ise Brezilyalı ünlü vokal Georgia Brown’a benzemeli.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN