İzmir Aliağa'da köpeğe şiddet kameraya yansıdı

İzmir Aliağa'da köpeğe şiddet kameraya yansıdı

Kaldırımda oturan köpeğin yanından geçtiği sırada tüm gücüyle tekme atan saldırganın görüntüsü, güvenlik kameralarına yansıdı

Olay geçen cuma günü İzmir'in Aliağa ilçesinde meydana geldi. Mia isimli sahipli bir köpek kaldırımda oturduğu sırada, yolda geçen bir şahıs tarafından tekme ile bulunduğu yerden savruldu. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda, tekme atan şahsın yanındaki kişinin de gülümsediği görülüyor.

İŞTE O ANLAR

Köpeğin sahibi, videoyu sosyal paylaşım sitesinde yayınlayarak, "Dün akşam saatlerinde Aliağa çarşıya yakın yaşandı bu olay. Videoda gördüğünüz şerefsiz bu güzel köpeğin Mia'nın canını yakarak kaybolmasına sebep oldu. Mia'yı gören, bu şerefsizi tanıyan bilen, lütfen bildirsin. Kızımızı arıyoruz" notunu paylaştı.

Köpeğin sahibi, daha sonra Mia isimli köpeğin bulunduğunu duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

Kameraya yansıyan olay sosyal medyada da birçok paylaşım yapıldı. Hayvanseverler olaya tepki gösterdi.

17-09/17/screenshot_1-1505642883.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN