İzmir'de silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

İzmir'de silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir taksiye yapılan silahlı saldırıda 2 kardeş hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Hastaneye yaralı olarak kaldırılan taksi sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Şeref Altuntaş'ın kullandığı taksiye, Ertuğrul Mahallesindeki Ödemiş Köprüsü mevkisinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi.

17-03/26/k-1490526044.jpg

Saldırıda, sürücü Altuntaş ile takside bulunan yolcular Mehmet (39) ve Özcan Saraç (29) kardeşler yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı iki kardeşi Torbalı Devlet Hastanesine, sürücüyü ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

17-03/26/k1-1490526126.jpg

Ağır yaralanan Mehmet ve Özcan Saraç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Taksi sürücüsü Altuntaş'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İZMİR /AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN