Erdoğan, Kabataş Lisesi'nde öğrencinin isteğini kırmadı, danışmanlarına talimat verdi

Erdoğan, Kabataş Lisesi'nde öğrencinin isteğini kırmadı, danışmanlarına talimat verdi

Kabataş Erkek Lisesi'nde yeni eğitim öğretim yılının açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, okulu gezdi. Erdoğan'ın ziyareti sırasında renkli anlar yaşandı. Robotik Kulübü'nde sunum yapan öğrencinin "Şimdi anlatamıyorum ama iletişim kurabileceğimiz bir kanal verirseniz bilgilendiririm" sözleri üzerine Erdoğan danışmanlarına talimat verdi. Bir öğretmenin elini öpmek istemesi üzerine de Cumhurbaşkanı öğrencilere "Anneniz, babanız ve öğretmeninizin elinden başka eli öpmeyin" tavsiyesinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, ziyaretin ardından çay içmek için gittiği kafeteryada sürpriz yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Açılış Töreni'ne katıldığı Kabataş Lisesi'ni gezdi. Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti.

ÖĞRENCİ İSTEDİ, ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Erdoğan'ın Robotik Kulübü'nü ziyareti sırasında renkli anlar yaşandı. Robotik takımı adına Esad Yusuf Atik ile Anıl Mert Ar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kulübün çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Bu sırada söz alan Esad Yusuf Atik, TÜBİTAK projesine katılacağını belirterek "Şu anda içeriğinden bahsedemiyorum. İsterseniz daha sonra iletişim kurabileceğimiz bir kanal verirseniz oradan konuşabiliriz" dedi.

18-09/18/aalll.jpg

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başdanışmanı Zafer Çubukçu'ya öğrencilerin iletişim kurabilmesi için talimat verdi.

İŞTE O ANLAR

18-09/18/resimid_10471664.jpg
Sunum yapan öğrencinin "İletişim kurabileceğimiz bir kanal olursa..." sözleri üzerine Erdoğan danışmanlarına talimat verdi.  

ELİNİ ÖPTÜRMEDİ, ÖĞRENCİLERE TAVSİYE VERDİ

Ziyaret ettiği sınıfda elini öpmeye çalışan bir öğretmene izin vermeyen Erdoğan, öğrencilere "Annenizin, babanızın ve öğretmenlerinizin elini öpün. Başka kimsenin elini öpmeyin" tavsiyesinde bulundu. 

18-09/18/resimid_10471668.jpg

SÜRPRİZ YAPTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan okul bahçesini dolduran öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, okulun yakınında bulunan bir mekanda da çay içti. Kafeye giden Erdoğan'ı kalabalık bir grup 'Hatıran Yeter' şarkısıyla karşıladı. Daha sonra 'Sefalar Getirdiniz' şarkısı seslendirildi. Son olarak da 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' adlı şarkı söylendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk şarkıyı alkışlarken, ikinci şarkıda ise ritm tuttu. Son şarkıya Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın da dahil olmak üzere Erdoğan ve beraberindeki heyet eşlik etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN