Kadıköy'de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafından öldürüldü - Son dakika haberi

Kadıköy'de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafından öldürüldü - Son dakika haberi

İstanbul Kadıköy Caferağa mahallesinde dün gece 03.00 sıralarında ünlü psikolog Alper Engeler'in, tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

Kadıköy'de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Kadıköy Caferağa mahallesinde 03.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, klinik psikolog Yardımcı Doçent Doktor Alper Engeler, tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli H.E. yakalandı

KEDİ EVİ İDDİASI YALANLANDI

Engeler'in bazı arkadaşları sosyal medyada ünlü psikoloğun kedi evi kurarken tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandığını söyledi.

İHA'nın emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde ise, Engeler'in daha önce tartıştığı bir su bayiine gittiği ve burada yaşanan tartışmada H.E. adlı çalışan tarafından bıçaklandığı bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili zanlı H.E. gözaltına alınırken polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN