Kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölünce tutuklandı | Adana haberleri

Kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölünce tutuklandı | Adana haberleri

Adana'da kadın yüzünden kavga edip kafa attığı şahıs 4 gün sonra öldü. Kafa atan kişi tutuklanırken, gözaltına alınan kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 3702 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Kurtboğan (49), birlikte yaşadığı Zübeyde Ö. (46) tarafından 3 yıl önce terk edildi. Zübeyde Ö. bir süre sonra da Behzad G. (50) ile birlikte yaşamaya başladı. Zübeyde Ö.’yü kıskanan Çetin Kurtboğan, Behzad G. ile sık sık tartışmaya başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYE TABURCU EDİLDİ

23 Mart günü de Kurtboğan, Behzad G.’nin İstiklal Mahallesi’ndeki evine gitti. Burada şahıslar arasında tartışma çıkınca Behzad G., Kurtboğan’a kafa attı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kurtboğan hastanede tedavi edildikten sonra hayati tehlikesi olmadığı belirtilerek taburcu edildi.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Kurtboğan 26 Mart günü ise evinde ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polis yaptığı inceleme sonrası Behzad G. ile Zübeyde Ö.’yü gözaltına aldı. Sorguda suçlamaları kabul etmeyen zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Behzad G. tutuklanırken, Zübeyde Ö. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ADANA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN