Kağıthane'de trafik kazası: 2 yaralı

Kağıthane'de trafik kazası: 2 yaralı

Kağıthane'de kontrolden çıkan araç önce park halindeki araca çarptı daha sonra yolda yürüyen yayaya çarparak durdu. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

Çağlayan Abide-i Hürriyet Caddesi'nde Raci Rüc (24) yönetimindeki 34 RU 8333 plakalı otomobil, önce yol kenarında park halindeki 34 FV 2122 plakalı araca, sonra bariyere çarptı. Savrularak kontrolden çıkan araç yol kenarında yürüyen yayaya çarptıktan sonra takla attı.

2 KİŞİ YARALANDI

Kaza sonucu sürücü Rüc araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri sürücü Raci Rüc'ü araçtan çıkarıldı. Kazada yaralanan yaya ile Rüc ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

17-03/24/polo.jpg

Tedavi altına alınan 2 yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN