Kahramanmaraş'ta hafif ticari araç devrildi: 2 ölü, 6 yaralı

Kahramanmaraş'ta hafif ticari araç devrildi: 2 ölü, 6 yaralı

Kahramanmaraş'ta, kontrolden çıkıp bariyerleri aştıktan sonra 20 metrelik şarampole devrilen hafif ticari araçta bulunan aynı aileden 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, bu sabah Kahramanmaraş- Kayseri Karayolu'nun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş yönüne giden 53 yaşındaki Tekir Vakkas Avcı, yönetimindeki 27 BDY 96 plakalı hafif ticari aracın direksiyon kontrolünü Suçatı Mevkii&nde yitirdi. Araç yol kenarındaki bariyerlere çarpıp 20 metrelik şarampole devrildi.

YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kazada araçta bulunan 2 yaşındaki Şahin Avcı öldü, sürücü ile Şıhlı, Zeynep, Servet, Gülizar, Hamza ve Bayram Avcı yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahramanmaraş’taki hastanelere götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 65 yaşındaki Şıhlı Avcı da doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Kazada ölen 2 kişinin cesetleri, otopsi için morga konulurken, yaralıların tedavileri ise devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ/DHA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN