Kanlı ay tutulmasında korkunç iddia: Depremlerin habercisi mi?

Kanlı ay tutulmasında korkunç iddia: Depremlerin habercisi mi?

27 Temmuz cuma akşamı başlayacak olan 'Kanlı ay Tutulması' deprem habercisi mi? Ay tutulması ve deprem arasında ilişki var mı? İşte son depremler ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamalar...

Bu gece gerçekleşecek olan 21. yüzyılın en uzun Kanlı Ay tutulması ile ilgili deprem iddiası korkuttu. Kanlı ay tutulması sırasında Ay, Dünya’ya yakınlaşacak. Kanlı Ay Tutulması dünyamızın gölgesinin Ay'ı tamamen karanlığa bürüdüğü andır. Bu sırada  tam ay gerçekleşir ve ay kan rengi olur. Yani ayın kırmızı renge bürünmesinden dolayı kanlı ay tutulması denilir. Ay tutulmasının hemen öncesinde meydana gelen depremler neyin habercisi? Uzmanların  Kanlı Ay tutulması ve  depremler hakkındaki yorumlarını haber detayda bulabilirsiniz.

KANLI AY TUTULMASI ÖNCESİ DEPREM

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre Burdur Kava-Yeşilova merkezli bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü büyüklüğü 4.7. Burdur’daki depremin birkaç gün sonrasında ise Ege Denizi'nde Söke açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Temmuz ayı içinde başta İran olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde irili ufaklı depremler oluştu. 27 Temmuz cuma günü gerçekleşecek olan  Kanlı Ay tutulması yeni depremlerin habercisi mi sorularına da beraberinde getirdi.

KANLI AY TUTULMASI VE DEPREM RİSKİ İDDİASI

Hollandalı deprem araştırmacısı Frank Hoogerbeets, kişisel sitesinde bu tutulmanın Dünya’daki tektonik plakaları harekete geçireceğini iddia etti. Bu hareketlenmenin 6 ilâ 8 büyüklüğünde depremlere neden olacağı öngörülüyor. 

KANLI AY TUTULMASI SIRASINDA NELER OLACAK? 

27 Temmuz cuma günü 21. yüzyılın en uzun Kanlı Ay Tutulması meydana gelecek. Dünya, Ay ile Güneş’in arasına girecek. Atmosferdeki partiküller ise Ay’a en yakın noktaya çıkacak. Bu şekilde ay tutulmada kırmızı görülecek. Ayrıca Mars da Ay ile aynı hizada olacak.

18-07/27/ay-tutulmasi-1532696223.jpg

BİR SONRAKİ TUTULMA 2019'DA

27 Temmuz akşamı Ay, Dünya atmosferinin ne denli kaliteli olduğunu gösteren bir ekran gibi saatlerce turuncu ve kızıl tonlarında gökyüzünde olacak. Bir sonraki ay tutulması 21 Ocak 2019'da gerçekleşecek. Bu kez en iyi görüş Kuzey ve Güney Amerika'dan olacak.

KANLI AY TUTULMASININ ETKİLERİ

Kanlı Ay Tutulmasının etkileri neler olacak? İşte Astrologların ortak açıklamalarından satır başları: 

27 Temmuz’da Aslan burcunda Merkür retrosu başlayacak. Bu yıl gerçekleşecek 5 tutulmadan en önemlisi ise 27 Temmuz Kanlı Ay Tutulması olacak. 

Tutulmayla beraber kötü ve iyi, siyah ve beyaz net olarak ayrılacak.

Herkes içinde tuttuklarını dışa vuracak ve bu durum beraberinde büyük gafları getirecek. 

Kararlı olanlar ve ne istediğini bilenler bu tutulmadan yararla çıkarken, kararsız olanlar ve oyunu kuralına göre oynamayanlar zararlı çıkacak. 

Satürn ise tutulmayla birlikte daha kontrollü olmamızı sağlayacak.

Tutulmanın başrol oyuncuları Mars ve Uranüs ise içimizde beslediğimiz otoriteye karşı gelme ve özgürlüğümüzü kısıtlayan durumlardan kurtulma isteğini iyiye kullanmamız gerektiğini vurguluyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN