Karayollarında durum

Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gerede- Kızılcahamam yolunun 12-16'ncı kilometrelerinde üstyapı (BSK) kaplama çalışması yapılıyor. Çalışma nedeniyle, bölünmüş yolun bu kesiminde, Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Kızılcahamam-Gerede istikametinden iki yönlü sağlanacak.

KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANACAK

Çeltikçi-Antalya yolunun 12-16'ncı kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 15.00-16.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMASI VAR

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu inşaatı kapsamında Bursa-Susurluk kesiminin 0-8'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

ANKARA/AA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN