Kardak'ta helikopterler devriye uçuşu yaptı

Kardak'ta helikopterler devriye uçuşu yaptı

Bodrum ilçesinde, Türk Sahil Güvenlik birimlerinin, Kardak kayalıkları bölgesindeki devriye çalışmaları havadan ve denizden sürüyor.

Kardak krizinin 21'inci yılı nedeniyle Bodrum ilçesine 3,8 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarına yakın bir bölgede Türk Sahil Güvenlik birimlerinin bölgedeki önleme ve devriye çalışmaları 26. günde de devam etti.

Türk Sahil Güvenlik birimleri Kardak kayalıkları bölgesindeki devriye görevine devam ederken, bir ekip de Turgutreis ve Gümüşlük açıklarında seyir halinde birkaç kez tur yaptı.

SAHİL GÜVENLİK HELİKOPTERİ UÇTU

Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir helikopter, akşam saatlerinde Gümüşlük Mahallesi üzerinden geçerek Turgutreis istikametine doğru gitti.

Bir süre Turgutreis bölgesinde gezinen ve bir ara alçak uçuş yaptığı gözlenen helikopter, daha sonra Çataladası açıklarından Kardak kayalıkları bölgesine doğru yöneldi.

Türk Sahil Güvenlik helikopteri, daha sonra Kardak kayalıkları ve Çavuşadası civarında devriye turu yaptı. Yaklaşık 5 dakika bölgede kalan helikopter, daha sonra Yalıkavak üzerinden devriyesini sürdürdü.

Helikopterin bölgeden geçişi sırasında, bir Yunan güvenlik botunun hareket haline geçtiği görüntülendi.

Türk ve Yunan güvenlik güçlerinin Kardak kayalıkları civarındaki bekleyişi sürüyor.

MUĞLA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN