Karısını katleden koca cezaevinde kendini astı

Karısını katleden koca cezaevinde kendini astı

Antalya’da aldattığı eşini 10 gün boyunca işkence yaptıktan sonra tabancayla öldüren Vural Şentürk, cezaevinin tuvaletinde kendisini asarak intihar girişiminde bulundu. Diğer mahkumların fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan mahkumun boynunun kırıldığı tespit edildi. Yoğun bakıma alınan Şentürk’ün psikolojik travma geçirdiği belirtildi.

29 yaşındaki eşi Cemile Şentürk’ü aldatan, 10 gün boyunca işkence yapan ve ardından kurşun yağmuruna tutan cani koca Vural Şentürk, önceki gece cezaevinde intihar girişiminde bulundu. Antalya E Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu’nda yırttığı çarşaf parçasıyla tuvalette kendisini asan Şentürk, diğer mahkumlar tarafından fark edilerek kurtarıldı.

Cezaevi yönetiminin hastaneye kaldırdığı katil zanlısı tedavi altına alındı. Boynunda kırık tespit edilen Şentürk’ün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü belirtildi. Psikolojik travma geçirdiği ve bu nedenle kendisini astığı ifade edilen Şentürk’ün en az 10 gün daha yoğun bakımda kalacağı da bildirildi. Diğer yandan katil zanlısı Şentürk’ün ağır yaraladığı eniştesi Mustafa Şahiner’in de aynı hastanede tedavisi sürüyor.

Şahiner’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Vural Şentürk, geçen cumartesi günü işkencelerine dayanamayıp evden kaçan eşi Şentürk’le önce tartışmış, sonra da kendisi polise şikayet eden karısını öldürmüştü. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanan Şentürk ifadesinde, tartışma sırasında eşinin kendisine “Sen beni yatakta o şekilde görsen nasıl olurdu” dediğini ve bu sözlere sinirlenip cinayeti işlediğini itiraf etmişti. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen Şentürk, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Şentürk çiftinin 10 yaşında bir çocukları olduğu da öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN