Kartal sahil yolundaki feci kaza kamerada | Video

Kartal sahil yolundaki feci kaza kamerada | Video

İstanbul Kartal sahil yolunda sabah saatlerinde meydana gelen ve altı kişinin yaralandığı feci kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Kartal Sahil yolunda sabah saatleri İlhan Çallıkoğlu'nun kullandığı 34 LZ 6915 araç ters istikamete girdiği iddia edilen 34 JMR 53 plakalı İhsan Erbaşoğlu araca hızla çarpmış, kazada altı kişi yaralanmıştı. Araç içinde sıkışan bir kişi itfaiye tarafından çıkarılırken, kazaya ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

İŞTE O ANLAR

Görüntülerde Erbaşoğlu'nun kullandığı araç yola çıkıyor. Bu sırada ana yolda hızla seyir halinde giden İlhan Çallıkoğlu'nun kullandığı araç hızla yola çıkan araca çarpıyor. Araç çarpmanın etkisiyle adeta şaha kalkıyor. Daha sonra vatandaşlar yaralıların yardımına koşuyor.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN