Kartepe'de bisiklet şöleni

Kartepe'de bisiklet şöleni

Göreve geldiği ilk yıldan itibaren 5’nci sınıf öğrencilerine Kartepe’de bir ilk olarak bisiklet dağıtmaya başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez bu yılda verdiği sözü tutarak 2017-2018 eğitim öğretim yılı bisikletleri Kartepeli çocuklara hediye edilecek.

Kartepe Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, “Bisiklet ve Bisiklet Kaskı Alım İşi” ihalesi açtı. İhale 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 11:00 yapılacak.

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce talep edilen “Bisiklet ve Bisiklet Kaskı Alım İşi” 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 11:00’da açık ihale usulü yapılacak.

Kartepe Belediyesi toplantı salonunda yapılacak ihaleye yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilir ve 100 TL karşılığı Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Cad. No.12 Kat.4 Kartepe/Kocaeli adresinden temin edilebilir.

İhaleye ilişkin Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan 2018/83504 sayılı ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Yapılacak ihale, belediyenin www.kartepe.bel.tr internet adresi ve www.facebook.com/kartepebelediye sosyal medya adresi üzerinden canlı yayınlanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN