Kaşıkçı soruşturmasında yeni iddia: Çiftlik evi ve ormanda arandı

Kaşıkçı soruşturmasında yeni iddia: Çiftlik evi ve ormanda arandı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğu'nu arayan polis dün de konsolosluk rezidansına girdi. Ekiplerin Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanları'nda da araştırma yaptı. Ormana giriş çıkışa ait güvenlik kamera görüntülerinin tamamı toplandı.

Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. 3 gün önce Levent'teki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü. 

Polis dün de Türkiye'den kaçar gibi ayrılan Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin rezidansında inceleme yaptı. Konutta ve bahçede yapılan aramalar geç saatlere kadar sürdü.

18-10/18/el.jpg

O GÜN 26 ARAÇ ÇIKMIŞ

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, kamera kayıtlarında o gün konsolosluktan çıkan araçlardan bazıları sokaklarda tur atıp yine konsolosluğa döndüğü yer alıyor. Bu araçların kafa karıştırmak için tur attığını düşünen polis, o gün konsolosluktan çıkan 26 aracın tümünü incelemeye aldı. İddiaya göre, bir aracın Yalova'daki çiftliğe, bir aracın ise Belgrad Ormanları'na gittiği tespit edildi. Polis Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için tüm bölgeyi arıyor. Bölgede kazı çalışması yapılması bekleniyor.

Olay günü konsolosluktan çıkan araçların Belgrad Orman’na gitmiş olabilme ihtimali üzerine ekipler kamera kayıtlarını toplarken, ormanda araştırma yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN