Kazada felç kalan öğretmen, arıcılıkla hayata tutundu

Kazada felç kalan öğretmen, arıcılıkla hayata tutundu

Sinop'ta yaşayan ve 32 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç kalan emekli öğretmen Sami Cihan (68), arıcılıkla hayata tutundu.

Sinop'ta yaşayan, malulen emekli öğretmen Sami Cihan, 1986 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanıp, belden aşağısı felç kaldı. Hayatını tekerlekli sandalyede sürdürmek zorunda kalan Cihan, daha sonra aracılık yapmaya başladı. Sami Cihan, Balıfakı köyünde arı kovanlarını yerleştirip bal üretimi yaparak hayata tutundu.

Kazadan önce arıcılığı hobi olarak öğrendiğini söyleyen Cihan, "Daha sonra bu benim için bir iş oldu. Bal üretiyorum. Bu iş ile yeniden hayata adapte oldum.

Tekerlekli sandalyemle bütün işlemi kendim yapabiliyorum. Hayata küsmeyip devam ettim. Her ne olursa olsun yaşamak güzel şey" dedi.

SİNOP/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN