Kendisine 'pislik' diyen eniştesine 'Rambo bıçağı' ile saldırdı

Kendisine 'pislik' diyen eniştesine 'Rambo bıçağı' ile saldırdı

Samsun'da Muhammet Ö., daha önce kendisine 'Pislik' dediği için aralarında husumet olan, akaryakıt istasyonu görevlisi eniştesi Ömer Ünal A.'ya 'Rambo bıçağı' denilen bıçakla saldırdı.

Aralarında daha önce yaşanan tartışmada Ömer Ünal A., iddiaya göre, inşaat işçisi olan kayınbiraderi Muhammet Ö.'ye 'Pislik' dedi. Bu nedenle ikili arasında husumet oluştu.

Muhammet Ö., bugün eniştesi Ömer Ünal A.'nın çalıştığı akaryakıt istasyonuna gitti. Muhammet Ö., üzerinde taşıdığı 'Rambo bıçağı' olarak adlandırılan bıçakla eniştesine sadırdı. Baş ve boyun bölgesinden 4 bıçak darbesi alan Ömer Ünal A., ağır yaralandı.

Bu sırada tesadüfen bölgeden geçen Denizevleri Polis Merkezi ekibi, olaya hemen müdahale etti. Muhammet Ö., ekipler tarafından gözaltına alındı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi tarafından Ömer Ünal A.'ya, ilk müdahale yapıldı.

Kafatasında kırıklar oluşan Ömer Ünal A., ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Ömer Ünal A.'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

SAMSUN/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN