Kerem Ali Sürekli kimdir? AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli nereli, kaç yaşında?

Kerem Ali Sürekli kimdir? AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli nereli, kaç yaşında?

Kerem Ali Sürekli kimdir? Sürekli nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli hakkında merak edilenler haberimizde. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül 31 Mart seçimlerinden sonra istifa etmişti. Boşalan il başkanlığı koltuğuna Kerem Ali Sürekli getirildi. İşte Kerem Ali Sürekli'nin hayatı hakkındaki detaylar...

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün 31 Mart seçimleri sonrasında istifa etmesinin ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu olmuştu. AK Parti'de Aydın Şengül'ün istifasının ardından yeni İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli  oldu. Peki Kerem Ali Sürekli kimdir? İşte Sürekli'nin yaşamı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan 3 isimin arasından Kerem Ali Sürekli'nin ismi öne çıktı. AK Parti İzmir'de yapılan değerlendirmeler sonucunda İzmir eski Milletvekili ve YDK üyesi Kerem Ali Sürekli İzmir İl Başkanı olarak atandı.

KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN İLK AÇIKLAMA 

Atama kararının ardından ilk değerlendirmelerde bulunan Sürekli, “Çok onurlu ve şerei bir görev. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Sorumluluğumuz büyük, bunun bilincindeyim. Cenab-ı Allah’ın bir kuluna verdiği gücü sonuna kadar kullanarak en az hata ve eksikle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Amacımız teşkilatımıza ve İzmir’de daha güzel hizmetler yapmak olacak” dedi.

19-04/17/kerem-ali-surekli.jpg

KEREM ALİ SÜREKLİ KİMDİR?

19 Mart 1965'te Kocaeli Gölcük'te doğdu. 2001 yılında AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kurucu Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Vekili, 2004 yılında AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, 20092014 yılları arasında da İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Grup Sözcülüğü görevlerinde bulundu. 2012 yılının Ocak ayında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı olarak atanan Sürekli, Kasım 2014’e kadar bu görevi yürüttü. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübü’nde İkinci Başkan olarak görev yaptı. 25.Dönem İzmir Milletvekili olarak seçildi. Tekrar 26. Dönemde İzmir Milletvekili seçilen Kerem Ali Sürekli, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi oldu. Sürekli, evli ve 1 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN