Kılıçdaroğlu kendisini protesto eden genç ile buluştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, dün “Geleceği Kur” Gençlik Festivali'nde kendisini protesto etmesinin ardından görüştüğü lise öğrencisi Ömer Faruk, "Herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana ve orada bana yapılan müdahaleyi kesinlikle desteklemediğini anlattı. Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla ulaştırabilirdim istediğim kesime" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde ‘Geleceği Kur’ başlığıyla düzenlenen Gençlik Festivali’nde bir genç tarafından "Aday olma!" çağrısıyla protesto edildi. Genç, ağzı kapatılarak susturuldu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, kendisini protesto eden lise öğrencisi Ömer Faruk ile bir araya geldi. Buluşmaya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de katıldı.

1-005.jpg

'MÜDAHALEYİ KESİNLİKLE DESTEKLEMEDİĞİNİ ANLATTI'

Görüşme sonrasında Ömer Faruk, şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanla bugün yaptığım hareketin sonuçlarını ve nasıl olması gerektiğini konuştuk. Kendisi aslında olumlu yaklaştı, herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana ve orada bana yapılan müdahaleyi kesinlikle desteklemediğini anlattı.

'DÜŞÜNCEMİ DAHA ETİK YOLLARLA İLETEBİLİRDİM'

Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla iletebilirdim, ulaştırabilirdim istediğim kesime. Kendisi ile bir hatıra fotoğrafı çekindik; şakalaştık, güldük. Güzel bir vedaydı. Artık düşünebilirim bunu.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN