Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Yaşayıp yaşamayacağıma karar veremezsin

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Yaşayıp yaşamayacağıma karar veremezsin

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına yönelik "Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil" sözlerine cevap vererek, "Sen kimsin de benim yaşayıp yaşamayacağıma karar veriyorsun. Sen kimsin ya?" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik "sokak çağrısı yapıyor" ifadelerine cevap verdi.

'BEN ZATEN SOKAKTAYIM'

Parti Meclisi Toplantısı öncesi konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Erdoğan kalkmış 'Sokaklara çıkarsanız şunu yaparsanız' diyor. Ben zaten sokaklardayım. Senin gibi değilim, ben sıradan vatandaşlardan biriyim. Ben sıradan bir evde oturuyorum sen saraylarda oturuyorsun. Ben sokağa çıkarım, kağıt da oynarım, tavla da oynarım esnafla ama sen 3 bin kişi olmadan sokağa çıkamazsın.

18-12/18/erdogan.jpg

'BENİM YAŞAYIP YAŞAMAYACAĞIMA...'

“Sen kimsin de benim yaşayıp yaşamayacağıma karar veriyorsun. Sen kimsin ya? Çıkar beni o alanlara oturup konuşalım. Kim vatandaştan, haktan yana oturup bir konuşalım. Ben senin gibi 4 bin liralık çay içsem zaten sokağa çıkamam. Ben vatandaşın o zaman yüzüne bakamam.”

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumartesi günü İstanbul’da halka seslenen Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu için, “Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya kalkarsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cülere meydanları nasıl dar ettiyse, yine dar ederiz. 15 Temmuz'da tankların arasından kaçmış olabilirsin. Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın. Onu bil” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN