Kırklareli'nde trafik kazası haberi: 2 ölü, 2 yaralı

Kırklareli'nde trafik kazası haberi: 2 ölü, 2 yaralı

Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kırklareli haber: Alınan bilgiye göre, İbrahim Sevil yönetimindeki 39 BE 290 plakalı otomobil ile Ayberk Yılmaz idaresindeki 39 AL 647 plakalı traktör, Pınarhisar ilçesinin Karıncak köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, yaralanan sürücüler ile otomobildeki Gürsel Kahvecioğlu ve traktördeki Şenay Yılmaz, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Kırklareli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede, otomobil sürücüsü Sevil ile Kahvecioğlu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavilerine devam ediliyor. Kazada otomobilin motor kısmının parçalandığı görüldü.

KIRKLARELİ HABERLERİ

Kırklareli’nde 5 kaçak göçmen yakalandı: Kırklareli’nde, yasa dışı yollardan Türkiye sınırından yurt dışına çıkma hazırlığındaki 5 kaçak göçmen kaçak yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kofçaz ilçesinde yasa dışı yollardan Türkiye sınırından Avrupa’ya gitme hazırlığı yapan bir grup tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Afganistan uyruklu oldukları tespit edilen 5 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Kırklareli Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Kırklareli'nde şiddetli yağış ve fırtına: Kırklareli'nde etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kentte aniden başlayan yağış ve fırtınaya hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, otobüs durakları ile iş yerlerinin tentelerinin altına sığınırken, bazıları da şemsiye, çanta ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, bazı araçlar yolda kaldı. Fırtına nedeniyle ise birçok ağaç, araçların üzerilerine devrilerek maddi hasara yol açtı. Belediye ekipleri devrilen ağaçları kaldırırken, su birikintisi olan cadde ve sokaklardaki mazgallarda da çalışma yaptı. Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü şehirde, yağışın hafta boyunca aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN