Konteyner Neron'u yakalandı | Kocaeli haberleri

Konteyner Neron'u yakalandı | Kocaeli haberleri

İzmit'te çöp konteynerlerini yakarken yakalanan şahıs tutuklandı.

İzmit Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, H.N. isimli şahıs konteyner yakarken suçüstü yakalandı. Kozluk Mahallesi’nde oturan ve emekli olduğu öğrenilen H.N., verdiği ifadede suçunu itiraf etti. Mahkemeye çıkartılan konteyner Neron’u tutuklanarak cezaevine gönderildi. İzmit Belediyesinin konteyner yangınları konusunda polisle işbirliği içinde olduğu kaydedildi.

6 AY İÇİNDE 85 KONTEYNER YAKTI

İzmit Belediyesi yetkilileri, son 6 ay içinde 85’i plastik çöp konteyneri, 12’si de yeraltı çöp konteyneri olmak üzere 97 adet konteynerin kasıtlı ya da atılan sıcak kor ve izmarit yüzünden yandığını, kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

17-04/21/iceri1.jpg

Yanan konteynerlerin toplam maliyetinin 75 bin lira olduğunu ifade eden yetkililer, "Konteynerlerin bazıları kasıtlı olarak yakılırken, bazıları da bilinçsiz kullanım yüzünden kullanılamaz hale geldi. Özellikle, konteynerlere tüm uyarılara rağmen sıcak kor ve külün yanı sıra sigara izmariti atılmakta bu da yangın çıkartmaktadır" dedi.

KOCAELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN