KPSS cevapları için tıkla | KPSS 2018 cevapları sorgulama işlemi

KPSS cevapları için tıkla | KPSS 2018 cevapları sorgulama işlemi

KPSS cevapları 22 Temmuz'da sınava giren adaylar tarafından merak ediliyor. KPSS 2018 cevapları sorgulama linki haberimizde. Bir milyon 600 bin memur adayının girdiği 2018 KPSS cevapları heyecanla bekleniyor.

KPSS cevapları için sayfamızdaki linke tıklayabilirsiniz. KPSS 2018 cevapları sorgulama işlemi ÖSYM tarafından cevapların açıklanmasından hemen sonra yapılabilir. Kamu personeli olmak isteyen milyonlarca lisans mezununun başvurduğu KPSS sınavı 22 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava giren memur adaylarının puanlarını hesaplatyabilmesi için KPSS cevaplarının açıklanması gerekiyor. 

Üniversite mezunu olan ve kariyerine kamu personeli kadrosunda devam etmek isteyen adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavına girdi. Lisans mezunu adayların katıldığı KPSS sınavlarının ilk basamağı KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınavı 22 Temmuz Pazar günü yurt genelinde yapıldı. Şimdi memur olmak için ter döken adaylaruın gözü KPSS 2018 cevaplarında. İşte KPSS cevapları sorgulama işlemi linki..

KPSS LİSANS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

22 Temmuz pazar günü 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı yapıldı. KPSS sınavının ardından soru ve cevapların yayınlanacağı tarih merak ediliyor. Henüz yayınlanmayan KPSS soru ve cevaplarının sınavın düzenlendiği günün haftasında açıklanması bekleniyor.

KPSS SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Lisans KPSS soru ve cevaplarına erişim sağlamak isteyen adayların kendi TC. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM Aday İşlemleri sistemine giriş yapmaları gerekiyor. KPSS soru ve cevapları yayınlandığı takdirde ais.osym.gov.tr adresinde erişime açılacaktır.


KPSS 2018 CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN 

18-07/23/3-1532337017.jpg

2018 KPSS SORU YORUMLARI

@eddaguven
130dk da bu sınavı yetiştiren bordo berelidir, süper kahramandır ne biliyim değişik bir şeydir yani #KPSS

Yankı Baykoç‏ @yankibaykoc92
İstiklal Marşının ilk bestecisini, ikinci bestecisini, kazanılan ödülün bağışlandığı kurumu, yayınlandığı gazeteyi, dergiyi, düzenleyen bakanlığı biliyorum. Adamlar yazıldığı binayı sordular. Hayatımın özeti gibi.

Nazlı‏ @monaroza111 
Soru: Mehmet Akif Ersoy istiklal marşını Ankara’da bulunan hangi tarihi mirasımızda yazdı ? Ben: Hacı Bayram Veli türbesi diğerleri hep cami bir tek bu türbeymiş #KPSS

aykut erol‏ @aykutteroll 
#KPSS botullinumu görünce bir an mikrobiyoloji sınavındayım sandım teşekkürler Şeyda Hoca :;)

Meral Tutcalı‏Onaylanmış hesap @KeLebegindansi
#KPSS’nin en şık sorusu: Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele Dönemi’nde adına “Rum sındığı” da dediğin savaşın ismi nedir? Cevabı: Başkomutanlık Meydan Savaşı idi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN