Kurbağa Adamlar Furkan Yıldırım'ı Karadeniz'de de arıyor

Kurbağa Adamlar Furkan Yıldırım'ı Karadeniz'de de arıyor

İstanbul Boğazı’nda kaybolan ve 26 gündür haber alınamayan Furkan Yıldırım’ı arama çalışmaları 10 yaşındaki çocuğun rüyası üzerine Karaburun’da başladı.

İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kurbağa adamları, Arnavutköy Karaburun ile Şile bölgesinde, 15 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Boğazı'nda akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arıyor.

17-08/11/kurbaga-adamlar-furkan-i-karadeniz-de-de-ariyor-9659940.Jpeg

6 KURBAĞA ADAM ARIYOR

Arama çalışmalarını 40 metreye kadar dalabilen 6 kurbağa adam yapıyor. Ayrıca botlarla deniz yüzeyinde de çalışma yapılıyor. Furkan'ın ailesi de arama çalışmalarını izliyor.

17-08/11/kurbaga-adamlar-furkan-i-karadeniz-de-de-ariyor-9659938.Jpeg

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN RÜYASI ÜZERİNE ARAMA YAPILIYOR

Öte yandan Akıntıburnu’nda arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, 10 yaşındaki bir çocuğun rüyasında yaklaşık 5 gündür 4-5 kez, kaybolan Yıldırım’ı Arnavutköy Karaburun sahilinde kayalıklarda sıkıştığını görmesi üzerine orada da arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

17-08/11/kurbaga-adamlar-furkan-i-karadeniz-de-de-ariyor-9659936.Jpeg

Çocuğun rüyasında, ‘anne ve baba beni kurtarın’ dediği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN