Liseli Kübra kendisi asarak intihar etti | Uşak haberleri

Liseli Kübra kendisi asarak intihar etti | Uşak haberleri

Uşak'ta lise öğrencisi 17 yaşındaki Kübra Savran evlerinin odasının tavanına bağladığı çamaşır ipiyle kendini asarak intihar etti.

Bakkal dükkanı işleten İsmail Savran, bugün saat 07.30 sıralarında, kızı Kübra Savran'ı Sarayaltı Mahallesi'ndeki evlerinde odasında tavana iple asılı olarak buldu. İsmail Savran, durumu polis ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekipleri, genç kızın yaşamanı yitirdiğini belirledi. İntihar ettiği belirlenen Savran'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

17-06/26/kub.jpg

Yaz tatilinde babasına bakkal dükkanında yardım ettiği belirtilen Kübra Savran'ın bilinen herhangi bir sorunu olmadığı kaydedildi. Soruşturma başlatan polis, genç kızın intihar nedenini araştırıyor. 

UŞAK/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN