Maç nedeniyle İstanbul'da yarın yollar kapanacak

Maç nedeniyle İstanbul'da yarın yollar kapanacak

Beşiktaş Vodofon Arena Stadı'nda yarın 15.00'te oynanacak maç nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı’nda 25 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak olan Beşiktaş A.Ş. - Astra Giurgiu hazırlık müsabakası ile ilgili 12.00’den tedbirler sona erene kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatilacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle; Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağından Kadırgalar alt baş ışıklara kadar olan kısım trafiğe kapatılacak, Trafik akımı Akaretler kavşağından Dolmabahçe istikametine verilmeyecek, Trafik Akımı Süleyman Seba Caddesinden Bayıldım Caddesi Stadyum arkasına yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesine kadar trafiğe kapatılacak, Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesinden gelen Trafik akımı stadyum arkasına verilmeyip Beşiktaş istikametine yönlendirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN