Magnum çekiliş sonuçları 2018 Magnum Porsche kazanan isimler

Magnum çekiliş sonuçları 2018 Magnum Porsche kazanan isimler

Magnum Porsche otomobil çekiliş sonuçları belli oldu. Peki Magnum 2018 çekiliş sonuçlarını kim kazandı? Talihli isimler kim oldu? İki Porsche Cayman Magnum Edition çekilişi 9 Ekim Salı günü, Noter huzurunda yapıldı. Porsche kazanan isimler belli oldu. Magnum Çekilişini Uşak'tan Adnan Tülücü, Van'dan Nazım Korkmaz kazandı. Yedek talihliler ise Adana'dan Güney Aslanbaş, İstanbul'dan Ersan İlter oldu. Detaylar haberimizde.

2004 yılından bu yana her yıl farklı bir sürpriz hediye kampanyası ile ilgileri üzerine toplayan Magnum, şimdiye dek Aston Martin, Lamborghini, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Maserati gibi 13 lüks marka otomobili İstanbul, Bursa, Mersin, Kırklareli, Nevşehir, Ordu, Konya, Niğde gibi şehirlerde yaşayan Magnum severlere hediye etti. Çekiliş, Magnum Türkiye Facebook hesabından canlı olarak yayınlandı.

Kazananlar, 13 Ekim 2018 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında ve magnum.com.tr’de ilan edilecek. 9 Ekim Salı günü yapılan ve Magnum Türkiye Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanan çekilişin kazananları ve yedek talihliler açıklanmıştı. Magnum Çekilişini Uşak'tan Adnan Tülücü, Van'dan Nazım Korkmaz kazandı. Yedek talihliler ise Adana'dan Güney Aslanbaş, İstanbul'dan Ersan İlter oldu. Konu ile ilgili resmi yazılı açıklama 13 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Detaylara ve güncel açıklamalara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

ÇEKİLİŞİ KİMLER KAZANDI?

Çekiliş, Magnum Türkiye Facebook hesabından canlı olarak yayınlandı. Kazananlar, 13 Ekim 2018 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında ve magnum.com.tr’de ilan edilecek.

Magnum Çekilişini Uşak'tan Adnan Tülücü, Van'dan Nazım Korkmaz kazandı. Yedek talihliler ise Adana'dan Güney Aslanbaş, İstanbul'dan Ersan İlter oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN