Malatya’ya 118 Milyon TL’lik dev yatırım

Malatya’ya 118 Milyon TL’lik dev yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde biriken alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için üç yılda toplam 118 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

SEZAİ ERHAN/MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, il genelinde son üç yılda bin 460 kilometre altyapı yatırımında bulunduklarını söyledi.

Özdemir, “Malatya merkez ve bütün ilçelerde son üç yılda bin 24 kilometrelik içme suyu, 382 kilometrelik kanalizasyon ve 64,5 kilometrelik yağmursuyu yatırımı yaptık. Toplamda bugüne kadar yaklaşık 118 Milyon TL’lik 1460 kilometrelik altyapı çalışmasını gerçekleştirmiş olduk. Malatya’nın gelecek 50-60 yılını kapsayacak şekilde projeler hazırladık. Ayağı yere basan sağlam projeler ile içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı alt yapı çalışmalarımıza hız verdik. Kente bağlı bütün ilçe merkezleri ve bağlı mahallelere hizmetleri götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN