Maltepe'de uyuşturucu operasyonu

Maltepe'de uyuşturucu operasyonu

İstanbul Maltepe'de özel harekat ve helikopter destekli uyuşturucu düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polislerin ortaklaşa yaptığı operasyona özel harekat polisleri ve polis helikopteri de destek verdi.

İstanbul Maltepe'de özel harekat ve helikopter destekli uyuşturucu düzenlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polislerin ortaklaşa yaptığı operasyona özel harekat polisleri ve polis helikopteri de destek verdi.  

Evler, çocuk parkları ve kahvehanelerde yapılan denetimlerde bir miktar uyuşturucu pompalı tüfek, ruhsatsız 2 tabanca ele geçirildi.

Operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Polisin, Romanların yaşadığı Aydınevler mahallesinde bir kahvehaneye yaptığı baskında arbede yaşandı. Polisin içeriye girmesine engel olmak isteyenlerle ekipler arasındaki gerginlik kısa sürdü. Polis kahvehanedeki denetimin ardından buradan ayrıldı.

İSTANBUL/DHA






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN