Manisa'da altın hırsızları kıskıvrak yakalandı | Manisa haberleri

Manisa'da altın hırsızları kıskıvrak yakalandı | Manisa haberleri

Manisa'nın Kula ilçesinde bir dinlenme tesisinden 5 kilogram altın çalan hırsızlar kıskıvrak yakalandı.

Hatay'dan İzmir istikametine giden bir yolcu otobüsü bir dinlenme tesisinde mola verdi. Otobüs dinlenme tesisinden hareket ettikten sonra yolculardan biri yanında taşıdığı 5 kilogram altının çalındığını fark etti.

JANDARMA EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Olayın haber verilmesi üzerine Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından takip başlatıldı. Altınların aynı otobüste seyahat eden ve dinlenme tesisinden sonra tekrar otobüse binmeyen iki yolcu tarafından çalındığının anlaşılması üzerine jandarma ekipleri incelemeyi genişletti.

Altınları çalan iki şüpheli A.A. (30) ve M.U. (34), tekrar Hatay’a dönmek istedikleri sırada Hatay’ın Antakya ilçesinde emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan iki hırsızlık şüphelisi Kula İlçe Jandarma ekiplerine teslim edildi. İlçe Jandarma Komutanlığında sorguları yapılan A.A. ve M.U., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN