Manisa’da otomobil işçilere çarptı: 3 ölü

Manisa’da otomobil işçilere çarptı: 3 ölü

Manisa’da meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin belediye park bahçe işlerinde çalışan işçilere çarpması sonucu 3 işçi hayatını kaybetti. İşçilere çarpan otomobilin sürücüsü de ağır yaralandı. Bu acı haberi duyan arkadaşları yıkıldı, yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Şehzadeler ilçesi Turgutlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu’da Manisa istikametine giden 33 KDK 51 plakalı otomobil, Manisa girişinde Mermerciler Sitesi mevkiine geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu o sırada refüjde çalışma yapan işçilere çarptı. Otomobil, hızını alamayarak aynı istikametteki bir araca, sonra da park halindeki bir başka araca çarparak durabildi.

18-04/26/5ae1f710c03c0f2820a4ddfe.jpg

Kazada, Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışan 2 işçi olay yerinde, 1’i de kaldırıldığı hastanede hayatlarını kaybetti.

18-04/26/resimid_9481174.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çarpmanın etkisiyle işçilerin ayakkabı ve bazı eşyalarının yola fırladığı görüldü. Kazada hayatını kaybeden işçilerin yakınları, olay yerinde fenalık geçirdi.

18-04/26/5ae1f701c03c0f2820a4ddfc.jpg

Ölen işçilerin yakınlarını olay yerindeki diğer işçiler ve sağlık ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Kazada ölen İsmail Ulutaş, Mehmet Göner, Müştak Uğurhan’ın cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

18-04/26/resimid_9481175.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MANİSA/İHA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN