Mardin Nusaybin'de çatışma: Bir polis ve bir asker yaralandı | Son dakika haberleri

Mardin Nusaybin'de çatışma: Bir polis ve bir asker yaralandı | Son dakika haberleri

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı, sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Koruköy Mahallesi'nde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 polis ve 1 asker yaralandı.

Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve merkez Artuklu ilçelerinin kırsalında 11 Şubat'ta PKK'lılara yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor. Bugün Nusaybin İlçesi'ne bağlı sokağa çıkma yasağının sürdüğü Koruköy Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 polis ve 1 asker yaralandı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Yaralı askerler bölgeye gönderilen helikopterle Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Nusaybin'de yapılan müdahalenin ardından yaralı asker ve polis, yine helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Bölgede PKK'lı teröristlere yönelik polis ve askerlerin operasyonları sürüyor.

MARDİN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN