Masterchef Murat ne iş yapıyor?

Masterchef Murat ne iş yapıyor?

Haberimizde 'Murat Özdemir kimdir? Masterchef Murat ne iş yapıyor?' sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Papağana işkence görüntüleri sonrasında gözaltına alınan Murat Özdemir gözaltına alınmış papağan ise Haluk Levent tarafından kurtarılmıştı. İşte Murat Özdemir kimdir? Masterchef Murat ne iş yapıyor? sorularının detaylı yanıtı...

Murat Özdemir kimdir? Masterchef Murat ne iş yapıyor? sorularının yanıtı Papağana işkence görüntülerinden sonra aranmaya başlandı. Haberimizde vatandaşların araştırdığı tüm soruların yantını öğrenebilir papağanın son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. İşte Murat Özdemir kimdir? Masterchef Murat ne iş yapıyor? sorularının yanıtı ve son dakika haberleri...

MasterChef Murat Özdemir papağına yaptığı işkence görüntülerinin internette yayınlanmasından sonra sabaha karşı gözaltına alınmıştı. İşkence yapılan papağanı ise sanatçı Haluk Levent almıştı. Veteriner tarafından yapılan konrollerden sonra papağanın bir ayağının kırık olduğu açıklanmıştı. Dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı ve papağanına zulmettiği videoyla gündeme oturan ve yaptığı bu rezil davranışla milyonlarca vatandaşın tepkisini çekmesinin ardından gözaltına alınan Murat Özdemir vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Daha önce Yemekteyiz ve MasterChef programlarında yer alan Murat Özdemir kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?  

18-12/18/murat-ozdemir-kimdir-masterchef-murat-ne-is-yapiyor.jpg

MASTERCHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir, 1973 yılında aşçılar şehri Bolu’da dünyaya geldi. Aile geleneği olan aşçılık mesleğini sürdüren Murat Özdemir, küçük yaşlarda otel mutfaklarında çalışmaya başladı. MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde 4 yıl çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özdemir, bir süre de Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra bir süre Antalya’da yaşayan Murat Özdemir, işleri kötü gidince İstanbul’a yerleşti. Murat Özdemir, İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yaptı. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. Murat Özdemir, MasterChef Türkiye yarışmasının kırmızı takımında performans sergiliyordu. Murat Özdemir’in ilk evliliğinden bir kızı var.

YEMEKTEYİZ MURAT ÖZDEMİR PAPAĞAN VİDEOSU

Adını Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in papağana işkence yaptığı videonun yankıları sürüyor.

Özdemir’İn Jako cinsi papağana uygulandığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi. 


Onur Büyüktopçu'nun sunduğu 'Yemekteyiz' programına katılan Özdemir yarışmacıları evinde ağırlamıştı. Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun 'papağanınız konuşmuyor hiç' sorusuna Özdemir, 'konuşur, yaklaşayım' cevabını vermişti.

Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor’ ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN