Meral Akşener'den üniversite öğrencilerine destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salgın döneminden beri uzaktan eğitimde olan ve yeni dönemde yüz yüze eğitime geçilmesi ile yeniden okullarına geri dönen üniversite öğrencilerinin artan kira fiyatları ve yüksek yurt ücretleri, devlet yurtlarının yetersizliği ile ilgili taleplerine, paylaştığı video ile destek verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, barınma sorunu nedeniyle parklarda 'barınamıyoruz' diyerek tepkilerini gösteren üniversite öğrencilerine sosyal medyadan yayınladığı video ile destek oldu.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak "Devlet yurduna yerleşemeyen, özel yurtlara ve yüksek kira fiyatlarına gücü yetmeyen gençleri suçlayarak, “Barınamıyoruz!” haykırışlarına kulak tıkayıp çözüm üretemezsin" dedi.

Akşener mesajında "Kimsenin şüphesi olmasın ki bu kötülüğe rağmen Türkiye iyileşecek!" diye seslendi.

Paylaşılan videoda geceleri farklı parklarda bir araya gelen üniversite öğrencilerinin şikayetleri ve taleplerine yer verildi. 'En temel hakkımız barınamıyoruz' diyen öğrenciler ev aradıklarını, yaptıkları yurt başvurularının olumsuz sonuçlandığını, yüksek fiyat talep edildiğini dile getirdiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN