Mersin'de 'Drone'li uyuşturucu operasyonu nefes kesti

Mersin'de 'Drone'li uyuşturucu operasyonu nefes kesti

Mersin polisi, 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarına yönelik drone destekli uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 50 grem eroin, 238 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şok baskınlarını sürdürüyor. Narkotik ekipleri son olarak Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Terörle Mücadele (TEM) ve Akdeniz ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, drone destekli Çilek Mahallesi’nde uygulama yaptı.

Uygulamada şüpheli her araç ve şahıs durdurularak, arandı. Ekipler ayrıca şahısların GBT sorgularını da yaptı. Mahallede geniş çaplı gerçekleştirilen uygulamada 14 adet satışa hazır 50 gram eroin, 238 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.

17-05/29/1-1496049306.jpg

Ayrıca ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir araçta kovalamaca sonucu yakalanarak, sürücüsü gözaltına alındı.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

17-05/29/2-1496049315.jpg

MERSİN/ İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN