Meteoroloji kar için tarih verdi: İstanbullular 25 Şubat'a dikkat

Meteoroloji kar için tarih verdi: İstanbullular 25 Şubat'a dikkat

Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, İstanbul'da merakla beklenen kar yağışı 25 Şubat günü geliyor. Marmara'da etkili olan yağışlar, 25 Şubat pazar günü İstanbul’da yerini karla karışık yağmura bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre bugün, Doğu Anadolu’nun doğusu ile zamanla yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Iğdır, Bitlis ve Van çevrelerinin, öğle saatlerinde Hakkari çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin ve gece saatlerinde Antalya’nın doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

25 ŞUBAT'TA İSTANBUL'A GELİYOR

Son tahminlere göre 25 Şubat pazar günü İstanbul’da karla karışık yağmur bekleniyor.

Hava sıcaklığı ise yurdun batı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN