Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı: Sağanak devam edecek

Meteorolojiden İstanbul için yeni uyarı: Sağanak devam edecek

Meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde sağanağın İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgedeki sıcaklıkların Trakya'da 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgenin Trakya bölümünde öğleden sonra olmak üzere bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

SEL VE YILDIRIM DÜŞMESİNE DİKKAT

Rüzgarın batı ve kuzeybatı (karayel) yönlerden orta kuvvette eseceği bölgede,yağışların İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN