Meteoroloji'den yeni uyarı! Dolu yağacak

Meteoroloji'den yeni uyarı! Dolu yağacak

Tam yaz geldi derken Türkiye pazar gününü yağışlı havanın etkisi altında geçirdi. Ankara'yı etkisi altına alan yağışın bu hafta yurdun birçok kesiminde etkili olması bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Erzurum, Kars ve Ardahan'da  yarın gök gürültülü sağanak ve dolu bekleniyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın  11.00 ile 18.00 saatleri arasında bölge genelinde kuvvetli sağanak, gök gürültülü  sağanak ve yer yer dolunun etkili olacağı tahmin ediliyor.

ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Sağanak yağışın etkisi olduğu Ankara'da 5 gün boyunca yağmurlu hava etkisini gösterecek. Pazartesi ve salı günleri Ankara'da gökgürültülü sağanak yağış devam edecek. İşte 5 günlük hava durumu tahmini:

18-05/21/fft16_mf11521415.Jpeg

İSTANBUL'DA CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

İstanbul haftaya güneşli havanın etkisiyle başlayacak. Perşembe gününe kadar devam edecek olan güneşli hava cuma günü kendisini gökgürültülü sağanak yağışa bıracak.

18-05/21/23.Jpeg

HAFTANIN SON GÜNÜ YURDUN BÜYÜK BÖLÜMÜ YAĞIŞLI

18-05/21/fft16_mf11521423.Jpeg

5 günlük hava durumu tahminine baktığımız zaman haftanın son günü yurdun büyük kısmında sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde hissedileceği bu hafta cuma günü yoğun yağış bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN