MHP'li Celal Adan: Türkiye artık biz olmadan yönetilemez

MHP'li Celal Adan: Türkiye artık biz olmadan yönetilemez

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken ilginç bir yorum yaptı. Adan "Türkiye artık MHP'siz yönetilemez. 24 Haziran'daki seçimlerden sonra Cumhur İttifakı kazanacak ve Türk devletini ve yönetimini Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi kadroları yönetecektir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, milletin 15 Temmuz'da büyük bir iradeyle darbe girişimine karşı çıktığını belirterek, "İşte o gün darbelerin altından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhur İttifakı doğdu. Cumhur İttifakı, bir Türkiye ittifakıdır.'' dedi.

Adan, seçim çalışmaları kapsamında MHP 2. bölge milletvekili adaylarıyla Perpa Ticaret Merkezi'ni ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişime bazı kişilerin "kontrollü darbe" dediğini hatırlatan Adan, ''Kontrollü darbe diyen utanmazlar, milletin huzuruna nasıl çıkabiliyor? Her mahkemede, darbe girişimcilerinin cezalandırıldığı darbeye 'kontrollü darbe' dediler. Utanmadılar bize saldırdılar.'' ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'Yİ BİZİM KADROLAR YÖNETECEK

MHP'nin, Türkiye'nin her zaman birliği ve beraberliğinden yana olduğunun altını çizen Adan, şöyle konuştu:

''15 Temmuz'dan bu güne kadar sayın Cumhurbaşkanını milli duruşuyla tebrik ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın Cumhur İttifakı'ndaki ısrarını candan destekliyorum. Bu birliğe ihtiyaç var. Ama bir şey daha söylemek istiyorum. Türkiye artık MHP'siz yönetilemez. 24 Haziran'daki seçimlerden sonra Cumhur İttifakı kazanacak ve sayın Cumhurbaşkanının, sayın Başbakanının dile getirdiği gibi Türk devletini ve yönetimini Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi kadroları yönetecektir. Milli birlik ve beraberliği kurduk. Kalkınmadaki mücadeleye devam edeceğiz. Gelir dağılımında adaleti sağlayacağız. Bu alçakların bir daha fırsat bulamayacağı bir Türkiye iklimi oluşturacağız. Hainler artık bizim siyasetimizi belirleyemeyecek.'' değerlendirmesinde bulundu.

Adan, Kandil'e yönelik hava harekatına değinerek, "'Türkiye büyük bir beladan kurtarılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar diliyoruz. Bu iradenin sonuna kadar yanındayız.'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN