Midyat'ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Midyat'ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin'in Mityat İlçesi'nde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 63 yaşındaki Haydar Acar ile kızı 23 yaşındaki Emine Acar öldü, 1 kişi de yaralandı.

Midyat ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan baba ve kızı hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Sanayi Mahallesi Otogar Caddesi’nde bulunan evlerinden çıkan Haydar (63) ve kızı Emine Acar (23) ile Mehmet Vasıf Acar'a (41) henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Yaralanan Haydar, Emine ve Mehmet Vasıf Acar, 112 Acil Servis ekiplerince Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Haydar ve Emine Acar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Mardin Devlet Hastanesine sevk edilen Mehmet Vasıf Acar'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından kaçan saldırgan ya da saldırganları arama çalışmaları devam ediyor.

MARDİN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN