Milas'ta yaralanan köpeğe jandarma sahip çıktı

Milas'ta yaralanan köpeğe jandarma sahip çıktı

Milas'ta trafik kazasında yaralanan köpeğe sahip çıkan jandarma ekipleri, yaralı köpeği ilk müdahalenin ardından veterinere teslim etti.

Milas’a bağlı Selimi’ye Mahallesi’nde meydana gelen bir kazada yaralanan sokak köpeği de bu şanslı hayvanlar arasında yerini aldı.
Toplumun huzurunun ve asayişin sağlanması için 7/24 gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Karakol Komutanlığı ekipleri, aynı duyarlılığı kazada yaralanan bir köpeğe gösterdiler.

YOL KENARINDA BULDULAR

Yol kenarında can çekişirken buldukları köpeği korumaya alan ve köpeğe ilk müdahalede bulunan jandarma, daha sonra Milas Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerini aradılar. Yaralı köpeğin ölmemesi için seferber olan jandarmanın girişimleri sonucunda köpek, belediye veterinerine teslim edildi. Öte yandan yaralı köpeğin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Jandarmanın örnek teşkil eden bu duyarlı davranışı ise herkesten takdir topladı.

MİLAS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN