'Miras parayı çekelim' diye dolandırdı | Adana haberleri

'Miras parayı çekelim' diye dolandırdı | Adana haberleri

Adana'da, yaşlıları, 'Ölen eşinin bankada parası var, almak için dosya masrafı ödemelisin' diyerek dolandıran 54 yaşındaki Mehmet Emin G., yakalandı.

İddiaya göre, dolandırıcılık suçundan 1 yıl 5 ay hapis cezası bulunan ve ayrıca 5 ayrı dolandırıcılık suçundan aranan Mehmet Emin G., yaşlı ve dul insanların yanına giderek, "Eşinin bankada parası var, sana miras parayı çekelim ama, dosya masrafı var" diyerek dolandırdı.

İhbarlar üzerine çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, Mehmet Emin G.'nin kimliğini tespit etti. Polis, yaşlı bir vatandaşı aynı yöntemle dolandırmaya çalışırken suç üstü yakaladığı Mehmet Emin G.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

ADANA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN