'Montlu 15 Temmuz' polemiği

'Montlu 15 Temmuz' polemiği

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında tavla oynadığı iddiası sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bir gazetenin üzerine 'arşiv' yazdığı fotoğrafla verdiği haber bazı kullanıcılardan 'etik' eleştirisi aldı

Haberde İnce'nin kardeşi CHP Yalova İl Genel Meclis Üyesi kardeşi Hüseyin İnce ile yazlıkta tavla oynadığı iddia edildi.  

Haberde kaynak olarak 'Arşiv' yazılan, 28 Aralık 2014'te İnce'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf da yer aldı. İnce bu paylaşımında "Köyün gençleri ile okey oynuyoruz" diye yazmıştı. 

Haber sosyal medyada 15 Temmuzda kışlık kıyafetlere dikkat çeken paylaşımlarla tartışma başlatırken, muhabir fotoğarfın üzerine 'arşiv' yazıldığına dikkat çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları da haberin zamanlamasına dikkat çekerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN