Morpa Kampüs giriş ekranı açıldı! Mini sınav ve ücretsiz üyelik hakkında son duyurular

Morpa Kampüs giriş ekranı açıldı! Mini sınav ve ücretsiz üyelik hakkında son duyurular

Haberimizden Morpa Kampüs öğrenci giriş ekranına ulaşabilir ayrıca Morpa mini sınav ve ücretsiz üyelik hakkında son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz. Morpa Kampüs nedir, nasıl giriş yapılır? Ücretsiz üyelik için hangi işlemleri yapmak gerekiyor? Merak ettiğiniz detaylarla giriş ekranı hakkında ayrıntılar yazımızda. 2017/2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla milyonlarca öğrenci MEB formasyonunda hizmet veren sistemi merak etmeye başladı. İşte tüm ayrıntılarıyla Morpa Kampüs giriş ekranı ve ücretsiz üyelik hakkında detaylar...

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs ücretsiz üyelik alma ve öğrenciler, öğretmenler için Morpa Kampüs işlemlerinden yararlanma ayrıntıları haberimizde. Morpa Kampüs mini sınav öğrenciler tarafından merak konusu oldu. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun platform olan konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde bulabilirsiniz. Peki bu sistem nedir ne işe yarar? MEB duyurularını ve son dakika gelişmelerini yazımızda bulabilir Morpa ile yakından takip edebilirsiniz. İşte Morpa Kampüs giriş ekranı ve ücretsiz üyelik hakkında detaylar...

MORPA KAMPÜS NEDİR?

Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin ( konu anlatımları, çalışmalar, testler, videolar, belgeseller, ödev yaprakları, deneyler, kitaplar vb. ) ve detaylı raporlamanın yer aldığı bir platformdur. Bu sistem sayesinde öğretmenler öğrencilerini, veliler çocuklarını, yöneticiler ise okullarındaki tüm öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarını takip edebilirler. Öğretmenler sınıflarındaki öğrencilerin gelişimini ayrıntılı raporlarla izleyebilir, öğrencileriyle ya da zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşımlarda (kaynak, ödev, sınav vs.) bulunabilirler. Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

MORPA KAMPÜS MİNİ SINAV EKRANI İÇİN TIKLAYIN... 

Yukarda yer alan linkten Morpa Kampüs Mini Sınav ekranına ulaşabilir alanları eksiksiz doldurarak duyurları takip edebilirsiniz.

MORPA KAMPÜS'E NASIL ÜYE OLURUM?

Morpa Kampüs’e öğrenciler internet üzerinden kredi kartı, banka havalesi, posta çeki, kargoyla kapıda ödeme seçenekleriyle üye olabilirler. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik bir üst sınıfa geçerler. Bu sayede Morpa Kampüs’e dilediğiniz zaman üye olabilir, bir yıl boyunca kullanabilirsiniz. Üyelikle ilgili detaylı bilgi almak için lütfen Nasıl Üye Olunur? sayfasını ziyaret ediniz.

MORPA KAMPÜS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

Yukarda yer alan linkten merak ettiğiniz Morpa Kampüs giriş ekranına kolaylıkla ulaşabilir detayları öğrenebilirsiniz. 

ÜYELİK SÜRESİ VE ÜCRETİ NE KADAR?

Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs’e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir. Morpa Kampüs’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır. Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır. Morpa Kampüs’e yılın herhangi bir tarihinde de üye olunabilir. Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her yıl Ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler. Morpa Kampüs’ün 1 yıl için geçerli olan yıllık ücreti KDV dahil sadece 118 TL'dir.

ÖĞRETMEN ÜYELİĞİ

Morpa Kampüs’e EBA üzerinden giriş yapabilmek için; “EBA ile Üye Ol” butonuna basınız. EBA girişini yapınız. Açılan kayıt formunu doldurunuz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra Morpa Kampüs’ü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Morpa Kampüs’e giriş yapabilmek için; “ÖĞRETMEN BELGESİ İLE ÜYE OL” butonuna basınız. Üyelik bilgilerinizi doldurarak üye olunuz. Ekrana gelen kullanıcı kodunu ve şifreyi not ediniz. Öğretmen belgenizi “0212 512 62 46” numaralı telefona faksla ya da [email protected] adresine e-posta yoluyla gönderiniz. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra Morpa Kampüs’ü kullanmaya başlayabilirsiniz.*

VELİ ÜYELİĞİ

Morpa Kampüs Veli Üyeliği ücretsizdir. Veli üyeliği yapabilmeniz için çocuğunuzun Morpa Kampüs’e üye olması gerekmektedir. Morpa Kampüs 128 bit SSL ile korunmaktadır. Morpa Kampüs üyelik süreniz çocuğunuzun üyelik bitim tarihine kadardır. Çocuğunuzun ders / sınav başarısını ve katılımlarını görebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimsel gelişimini takip edebilirsiniz.

MORPA KAMPÜS'TE NELER VAR?

Morpa Kampüs’te ilkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf dersleri için hazırlanmış ve MEB müfredatına uygun; Konu Anlatımları, İnteraktif Çalışmalar, Etkinlikler, Sınavlar, Ödev Yaprakları, İnteraktif Ödevler, Çözümlü Soru Videoları, Britannica School, BBC Belgeselleri, BBC Muzzy İngilizce Videoları, Belgeseller, Deneyler, Zengin E-kütüphane, Ödüllü Yarışmalar, Detaylı raporlama ve daha fazlası yer almaktadır. İçerikle ilgili detaylı bilgi almak için lütfen “Neler Var?” sayfasını ziyaret ediniz.

KİMLER KULLANIR?

Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

MORPA'YI KİMLER HAZIRLADI?

Morpa Kampüs’ün içeriği, 1982 yılından beri yayıncılık yapan, ilköğretimle ilgili 200’ün üzerinde (Temel Dersler, Soru Bankaları, Yaprak Testler, Türkçe, Matematik vb.) kitabı bulunan, öğretmenler, anne-babalar ve öğrenciler tarafından yakından tanınan, ciddi ve güvenilir yayınevi Morpa Kültür Yayınları tarafından hazırlandı. Sınıf ve branş öğretmenleri, uzmanlar, editörler, grafik tasarımcıları ve pedagoglardan oluşan 50 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan Morpa Kampüs’ün içeriği, uzman programcılar tarafından interaktif hâle getirildi.

DENEME SINALARI SORU BANKASI VAR MI?

Morpa Kampüs’te her alt konu için hazırlanmış Konu Tarama Testleri, her tema-ünite için hazırlanmış Tema-Ünite Sınavları, dönem sonu değerlendirme için hazırlanmış Ara Değerlendirme Sınavları, yıl sonu değerlendirme için hazırlanmış Genel Değerlendirme Sınavları yer almaktadır. Morpa Kampüs’te her sınıf seviyesinde ortalama 4000 soru bulunmaktadır. Öğrenciler bu soruları çözerek kendilerini ölçebilir, yanlış yanıtladığı soruların çözümlerini inceleyebilir ve bu konularla ilgili sistem tarafından yapılan yönlendirmeler sayesinde tam öğrenmeyi gerçekleştirebilir.

İÇERİK 1 YIL BOYUNCA AYNI MI KALIR?

Kesinlikle hayır. Morpa Kampüs’ün içerikleri uzmanlardan oluşan özel yayın ekibimizce yıl boyunca sürekli yenilenir. Yeni konu anlatımları, ödevler, üç boyutlu canlandırmalar, belgeseller, etkinlikler ve testler eklenir.

Haberimizden Morpa Kampüs öğrenci giriş ekranına ulaşabilir ayrıca Morpa mini sınav ve ücretsiz üyelik hakkında son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz. Morpa Kampüs nedir, nasıl giriş yapılır? Ücretsiz üyelik için hangi işlemleri yapmak gerekiyor? Merak ettiğiniz detaylarla giriş ekranı hakkında ayrıntılar yazımızda. 2017/2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla milyonlarca öğrenci MEB formasyonunda hizmet veren sistemi merak etmeye başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN